Google Reviews - Το καλύτερο εργαλείο marketing για την επιχείρησή σου!

Google Reviews - Το καλύτερο εργαλείο marketing για την επιχείρησή σου!

Οι κριτικές στη Google είναι ένα σημαντικό κομμάτι της διαδικτυακής παρουσίας μιας επιχείρησης, καθώς παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για την εμπειρία των πελατών. Οι θετικές κριτικές οχι μόνο ενισχύουν το κύρος μιας επιχείρησης αλλά και επηρεάζουν θετικά την απόφαση του πελάτη να κάνει μια αγορά, καθώς του παρέχουν την σιγουριά για την καταλληλότητα και την ποιότητα των προιόντων & των υπηρεσιών της.

 

Γιατί οι Google Κριτικές είναι σημαντικές ;

Η προφορική διακίνηση πληροφοριών δεν γίνετε πλέον από στόμα σε στόμα στις καθημερινές συναντήσεις, αλλά στο διαδίκτυο. Οι χρήστες αναζητούν τρόπους να αξιολογήσουν ποιες επιχειρήσεις αξίζουν την προσοχή τους.

Συνήθως, αυτοί οι τρόποι περιλαμβάνουν το Διαδίκτυο. Η Google αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό κριτικών, είτε για τοπικές επιχειρήσεις είτε για εθνικές. Οι εγγραφές επιχειρήσεων στη Google ( Google my Business ) έχουν αυξηθεί, και οι κριτικές σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν γίνει ακόμη πιο σημαντικές. Στο 84% των περιπτώσεων, οι καταναλωτές εμπιστεύονται τις κριτικές της Google όσο και μια προσωπική σύσταση, κάνοντάς τες μία ισχυρή πηγή παραπομπής για την επιχείρησή σας.

Οι κριτικές στη Google μπορούν ακόμη και να επηρεάσουν την απόφαση του καταναλωτή να αγοράσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία χωρίς πρώτα να επισκεφθεί τον ιστότοπο της εταιρείας. Αυτή η στρατηγική μπορεί να αλλάξει ριζικά την κατάσταση της επιχείρησής σας, αν γνωρίζετε πώς να την αξιοποιήσετε.

Σαν ιδιοκτήτης επιχείρησης, είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε αυτόν τον ισχυρό πόρο για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

 

Πώς λειτουργούν οι κάρτες και τα προιόντα TapG ;

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτα, ας εξετάσουμε τον τρόπο λειτουργίας των προιόντων TapG.

Η υπηρεσία μας είναι σχεδιασμένη για να δημιουργεί εξατομικευμένες κάρτες/προιόντα κριτικών για την Google, με τα οποία μπορείτε να δεχθείτε από τους πελάτες σας μια γρήγορη θετική αξιολόγηση 5 αστέρων !

Οι κάρτες αυτες περιέχουν έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο ( LINK ) . Το μόνο λοιπόν που έχει να κάνει ο πελάτης είναι να ακουμπήσει ένα από τα προϊόντα μας, με το κινητό του. Μέσα σε 2 δευτερόλεπτα, οδειγείτε απευθείας στην σελίδα Google my Business της επιχείρησης σας όπου μπορεί να αφήσει μια θετική κριτική άμεσα. μόνο με την επαφή του κινητού ανοίγει και οδηγεί τον πελάτη απευθείας στη σελίδα κριτικής, όπου ο πελάτης, μπορεί να αφήσει μια θετική κριτική σε λίγα δευτερόλεπτα!

Αυτό σημαίνει ότι η απόκτηση θετικών κριτικών είναι πλέον ευκολότερη από ποτέ.

Πόσες φορές έχετε χρειαστεί να στείλετε επαναλαμβανόμενα email ή να καλέσετε επανειλημμένως, για να υπενθυμίσετε σε κάποιον να ελέγξει την επιχείρησή σας και να αφήσει μια θετική κριτική;

Οι κάρτες αυτες εξαλείφουν την χρονοβόρα αυτή διαδικασία, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να συγκεντρώσετε περισσότερες κριτικές. 

Επιστροφή στο ιστολόγιο