Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Follow us!

⛟ Άμεση Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Βρείτε μας άμεσα → 📩 info@tapg.gr / ☎️ 231 231 4899

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όροι Χρήσης

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί από την TAPG.GR. Κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο, οι όροι "εμείς", "μας" και "μας" αναφέρονται στην TAPG.GR. Η TAPG.GR παρέχει αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών, εργαλείων και υπηρεσιών που είναι διαθέσιμα από αυτόν τον ιστότοπο, σε εσάς, το χρήστη, υπό τον όρο ότι αποδέχεστε όλους τους όρους, τις προϋποθέσεις, τις πολιτικές και τις ειδοποιήσεις που αναφέρονται εδώ.

Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας και/ή την αγορά κάτι από εμάς, συμμετέχετε στην "Υπηρεσία" μας και συμφωνείτε να υποχρεούστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις ("Όροι Υπηρεσίας", "Όροι"), συμπεριλαμβανομένων των επιπρόσθετων όρων, προϋποθέσεων και πολιτικών που αναφέρονται εδώ και/ή είναι διαθέσιμοι με υπερσύνδεση. Οι Όροι Υπηρεσίας αυτοί ισχύουν για όλους τους χρήστες του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των χρηστών που είναι περιηγητές, προμηθευτές, πελάτες, έμποροι και/ή συντελεστές περιεχομένου.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους Υπηρεσίας πριν από την πρόσβαση ή τη χρήση του ιστότοπού μας. Με την πρόσβαση ή τη χρήση οποιουδήποτε μέρους του ιστότοπου, συμφωνείτε να υποχρεούστε από αυτούς τους Όρους Υπηρεσίας. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους και προϋποθέσεις αυτής της συμφωνίας, τότε ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο ή να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες. Εάν οι Όροι Υπηρεσίας αυτοί θεωρούνται προσφορά, η αποδοχή περιορίζεται ρητά σε αυτούς τους Όρους Υπηρεσίας.

Οποιαδήποτε νέα χαρακτηριστικά ή εργαλεία που προστίθενται στον τρέχοντα κατάστημα θα υπόκεινται επίσης στους Όρους Υπηρεσίας. Μπορείτε να ελέγξετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή σε αυτήν τη σελ

ιδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε, αλλάζουμε ή αντικαθιστούμε οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων Υπηρεσίας με τη δημοσίευση ενημερώσεων και/ή αλλαγών στον ιστότοπό μας. Είναι ευθύνη σας να ελέγχετε αυτήν τη σελίδα περιοδικά για αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση ή πρόσβαση στον ιστότοπο μετά τη δημοσίευση τυχόν αλλαγών συνιστά αποδοχή αυτών των αλλαγών.

Το κατάστημά μας φιλοξενείται από την Shopify Inc. Αυτή παρέχει την online πλατφόρμα e-commerce που μας επιτρέπει να πωλούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε εσάς.

ΕΝΟΤΗΤΑ 1 - ΌΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Συμφωνώντας με αυτούς τους Όρους Υπηρεσίας, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον επιτρεπόμενης ηλικίας στην πολιτεία ή επαρχία διαμονής σας ή ότι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση από τα ανήλικα τέκνα σας. Δεν επιτρέπεται η χρήση των προϊόντων μας για παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό, ούτε μπορείτε, κατά τη χρήση της Υπηρεσίας, να παραβιάζετε κανένα νόμο στη δικαιοδοσία σας (συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων). Δεν επιτρέπεται η μετάδοση οποιωνδήποτε ιών ή άλλου κακόβουλου κώδικα.

Η παραβίαση ή η παραβίαση οποιωνδήποτε από αυτούς τους Όρους θα οδηγήσει σε άμεση τερματισμό των Υπηρεσιών σας.

ΕΝΟΤΗΤΑ 2 - ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Καταπιστεύουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την εξυπηρέτηση σε οποιονδήποτε, για οποιονδήποτε λόγο, οποτεδήποτε. Καταλαβαίνετε ότι το περιεχόμενό σας (χωρίς τις πληροφορίες πιστωτικής κάρτας), μπορεί να μεταφέρεται μη κρυπτογραφημένο και να περιλαμβάνει (α) μεταδόσεις μέσω διαφόρων δικτύων και (β) αλλαγές για να προσαρμοστεί και να προσαρμοστεί στις τεχνικές απαιτήσεις των δικτύων ή συσκευών σύνδεσης. Οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας πάντα κρυπτογραφούνται κατά τη μετάδοση μέσω των δικτύων.

Συμφωνείτε να μην αναπαράγετε, διπλασιάσετε, αντιγράψετε, πουλήσετε, αναπαράγετε ή εκμεταλλευτείτε οποιοδήποτε τμήμα της Υπηρεσίας, χρήση της Υπηρεσίας ή πρόσβαση στην Υπηρεσία ή οποιαδήποτε επικοινωνία στον ιστότοπο μέσω της οποίας παρέχεται η υπηρεσία, χωρίς την ρητή γραπτή άδειά μας. Οι τίτλοι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν τη συμφωνία συμπεριλαμβάνονται μόνο για την ευκολία και δεν θα περιορίζουν ή θα επηρεάζουν κατά άλλο τρόπο αυτούς τους Όρους.

ΕΝΟΤΗΤΑ 3 - ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Δεν είμαστε υπεύθυνοι αν οι πληροφορίες που διατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι ακριβείς, πλήρεις ή ενημερωμένες. Το υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχεται μόνο για γενικές πληροφορίες και δεν πρέπει να βασίζεστε σε αυτό ή να το χρησιμοποιείτε ως τον μοναδικό λόγο για τη λήψη αποφάσεων χωρίς να συμβουλεύεστε πρωτογενείς, πιο ακριβείς, πιο πλήρεις ή πιο ενημερωμένες πηγές πληροφοριών. Οποιαδήποτε εμπιστευτικότητα στο υλικό αυτού του ιστότοπου γίνεται με δική σας ευθύνη.

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει συγκεκριμένες ιστορικές πληροφορίες. Η ιστορική πληροφορία, αναπόφευκτα, δεν είναι τρέχουσα και παρέχεται μόνο για την αναφορά σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν υπάρχει υποχρέωση να ενημερώνουμε οποιαδήποτε πληροφορία στην ιστοσελίδα μας. Συμφωνείτε ότι είναι ευθύνη σας να παρακολουθείτε τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μας.

ΕΝΟΤΗΤΑ 4 - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ Οι τιμές για τα προϊόντα μας υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσουμε ή να διακόψουμε την υπηρεσία (ή οποιοδήποτε μέρος ή περιεχόμενο της) χωρίς προειδοποίηση οποιαδήποτε στιγμή. Δεν φέρουμε ευθύνη ούτε προς εσάς ούτε προς τρίτους για οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή τιμής, αναστολή ή διακοπή της υπηρεσίας.

ΕΝΟΤΗΤΑ 5 - ΠΡΟΙΟΝΤΑ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (εάν ισχύει) Ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες μπορεί να είναι διαθέσιμα αποκλειστικά online μέσω της ιστοσελίδας. Αυτά τα προϊόντα ή υπηρεσίες μπορεί να έχουν περιορισμένες ποσότητες και υπόκεινται σε επιστροφή ή ανταλλαγή μόνο σύμφωνα με την Πολιτική Επιστροφών μας. Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προβάλουμε τα χρώματα και τις εικόνες των προϊόντων μας με τον πιο ακριβή τρόπο. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η εμφάνιση οθόνης του υπολογιστή σας θα είναι ακριβής. Διατηρούμε το δικαίωμα, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι, να περιορίσουμε τις πωλήσεις των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας σε οποιονδήποτε πελάτη, γεωγραφική περιοχή ή δικαιοδοσία. Μπορούμε να ασκήσουμε αυτό το δικαίωμα κατά περίπτωση. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε τις ποσότητες οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών προσφέρουμε. Οι περιγραφές όλων των προϊόντων ή οι τιμές τους υπόκεινται σε αλλαγή ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, κατ' ευχήν μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή. Κάθε προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή. Κάθε προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που γίνεται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι άκυρη εκεί που απαγορεύεται.

Δεν εγγυόμαστε ότι η ποιότητα οποιουδήποτε προϊόντος, υπηρεσίας, πληροφορίας ή άλλου υλικού που αγοράζετε ή λαμβάνετε θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας ή ότι οποιαδήποτε σφάλματα στην υπηρεσία θα διορθωθούν.

ΕΝΟΤΗΤΑ 6 - ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Κρατούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παραγγελία καταθέτετε προς εμάς. Μπορούμε, κατ' ευχήν μας, να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε ποσότητες που αγοράζονται ανά άτομο, ανά νοικοκυριό ή ανά παραγγελία. Αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν παραγγελίες που τοποθετούνται από ή υπό τον ίδιο λογαριασμό πελάτη, την ίδια πιστωτική κάρτα, και/ή παραγγελίες που χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση χρέωσης και/ή αποστολής. Στην περίπτωση που πραγματοποιήσουμε αλλαγή ή ακύρωση μιας παραγγελίας, μπορεί να επιχειρήσουμε να σας ενημερώσουμε επικοινωνώντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail και/ή τη διεύθυνση/τηλέφωνο χρέωσης που καταχωρήσατε κατά την υποβολή της παραγγελίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε ή να απαγορεύσουμε παραγγελίες που, κατ' ευχήν μας, φαίνεται να έχουν τοποθετηθεί από αντιπροσώπους, αντιπωλητές ή διανομείς.

Συμφωνείτε να παρέχετε τρέχουσες, πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες για όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται στο κατάστημά μας. Συμφωνείτε να ενημερώνετε άμεσα το λογαριασμό και άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης email και των αριθμών πιστωτικών καρτών σας, ώστε να μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές σας και να επικοινωνούμε μαζί σας όποτε χρειάζεται.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε ελέγξτε την Πολιτική Επιστροφών μας.

ΕΝΟΤΗΤΑ 7 - ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Μπορούμε να σας παρέχουμε πρόσβαση σε εργαλεία τρίτων για τα οποία δεν παρακολουθούμε ούτε έχουμε καμία ελεγχόμενη είσοδο. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι παρέχουμε πρόσβαση σε αυτά τα εργαλεία "όπως είναι" και "όπως είναι διαθέσιμα" χωρίς καμία εγγύηση, εκπροσώπηση ή όρο οποιουδήποτε είδους και χωρίς καμία έγκριση. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οτιδήποτε προκύπτει από ή σχετίζεται με τη χρήση σας των προαιρετικών εργαλείων τρίτων. Η χρήση από εσάς των προαιρετικών εργαλείων που προσφέρονται μέσω του ιστότοπου είναι αποκλειστικά και μόνον κατά τη δική σας ευθύνη και κρίση, και πρέπει να εξασφαλίσετε ότι είστε εξοικειωμένοι και συμφωνείτε με τους όρους με τους οποίους παρέχονται από τον σχετικό πάροχο τρίτου. Επίσης, ενδέχεται στο μέλλον να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες και/ή χαρακτηριστικά μέσω του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας νέων εργαλείων και πόρων). Τα νέα αυτά χαρακτηριστικά και/ή υπηρεσίες υπόκεινται επίσης σε αυτούς τους Όρους Χρήσης.

ΕΝΟΤΗΤΑ 8 - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΡΙΤΩΝ

Ορισμένο περιεχόμενο, προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα μέσω της Υπηρεσίας μας μπορεί να περιλαμβάνουν υλικά από τρίτους. Οι σύνδεσμοι τρίτων σε αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να σας κατευθύνουν σε ιστότοπους τρίτων που δεν σχετίζονται με εμάς. Δεν ευθυνόμαστε για τον έλεγχο ή την αξιολόγηση του περιεχομένου ή της ακρίβειας και δεν παρέχουμε καμία εγγύηση και δεν έχουμε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε υλικό τρίτων ή ιστότοπους, ή για οποιοδήποτε άλλο υλικό, προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιεσδήποτε ζημίες ή βλάβες σχετικές με την αγορά ή τη χρήση αγαθών, υπηρεσιών, πόρων, περιεχομένου ή οποιωνδήποτε άλλων συναλλαγών που πραγματοποιούνται σε σχέση με ιστότοπους τρίτων. Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τις πολιτικές και τις πρακτικές τρίτων και βεβαιωθείτε ότι τις κατανοείτε προτού συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Παραπομπές, διαμαρτυρίες, αξιώσεις, ανησυχίες ή ερωτήσεις σχετικά με προϊόντα τρίτων πρέπει να κατευθύνονται στον τρίτο.

ΕΝΟΤΗΤΑ 9 - ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΒΟΛΕΣ Εάν, κατόπιν αιτήματός μας, αποστείλετε συγκεκριμένες υποβολές (για παράδειγμα, συμμετοχές σε διαγωνισμούς) ή χωρίς αίτηση από εμάς αποστείλετε δημιουργικές ιδέες, προτάσεις, σχέδια ή άλλο υλικό, είτε διαδικτυακά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με ταχυδρομείο ή με άλλο τρόπο (συλλογικά, "σχόλια"), συμφωνείτε ότι μπορούμε, ανά πάσα στιγμή, χωρίς περιορισμό, να επεξεργαζόμαστε, αντιγράφουμε, δημοσιεύουμε, διανέμουμε, μεταφράζουμε και κατά άλλους τρόπους χρησιμοποιούμε σε οποιοδήποτε μέσο τα σχόλια που μας προωθείτε. Δεσμευόμαστε και θα παραμείνουμε αναίτιοι (1) για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας οποιωνδήποτε σχολίων· (2) για την καταβολή αποζημιώσεων για οποιοδήποτε σχόλιο· ή (3) για την απάντηση σε οποιοδήποτε σχόλιο. Ενδέχεται, αλλά δεν έχουμε υποχρέωση, να παρακολουθούμε, να επεξεργαζόμαστε ή να αφαιρούμε περιεχόμενο που κρίνουμε εντός της αποκλειστικής μας ευχέρειας ως παράνομο, προσβλητικό, απειλητικό, συκοφαντικό, συκοφαντικό, πορνογραφικό, πορνογραφικό, αναιδές ή αλλιώς απαράδεκτο ή παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα οποιασδήποτε ατομικής ή αυτών των Όρων Χρήσης. Συμφωνείτε ότι τα σχόλιά σας δεν θα παραβιάζουν κανένα δικαίωμα τρίτου, συμπεριλαμβανομένου, μεταξύ άλλων, των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικού σήματος, απορρήτου, προσωπικότητας ή άλλου δικαιώματος προσωπικής ή κατοχυρωμένης ιδιοκτησίας. Συμφωνείτε επίσης ότι τα σχόλιά σας δεν θα περιλαμβάνουν συκοφαντικό ή άλλως παράνομο, εκτός νόμου ή ανήθικο υλικό, ή οποιοδήποτε ιό υπολογιστή ή άλλο κακόβουλο λογισμικό που θα μπορούσε κατά κάποιον τρόπο να επηρεάσει τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε σχετικής ιστοσελίδας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψευδές διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να προσποιείστε κάποιον άλλον πρόσωπο ή να μας παραπλανήσετε ή τρίτους ως προς την προέλευση οποιουδήποτε σχολίου. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε σχόλια καταθέτετε και την ακρίβειά τους. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη και δεν υποχρεούμαστε να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε σχόλιο που δημοσιεύετε εσείς ή τρίτοι.

ΕΝΟΤΗΤΑ 10 - ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η υποβολή προσωπικών πληροφοριών μέσω του καταστήματος ρυθμίζεται από την Πολιτική Απορρήτου μας. Για να δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας.

ΕΝΟΤΗΤΑ 11 - ΣΦΑΛΜΑΤΑ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Κατά καιρούς ενδέχεται να υπάρχουν πληροφορίες στον ιστότοπό μας ή στην Υπηρεσία που περιέχουν τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις που μπορεί να σχετίζονται με περιγραφές προϊόντων, τιμολόγηση, προσφορές, χρεώσεις αποστολής προϊόντων, χρόνους διαμετακόμισης και διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώνουμε οποιαδήποτε λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάζουμε ή να ενημερώνουμε πληροφορίες ή να ακυρώνουμε παραγγελίες εάν οποιαδήποτε πληροφορία στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο είναι ανακριβής οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένου και μετά την υποβολή της παραγγελίας σας). Δεσμευόμαστε να μην υποχρεούμαστε να ενημερώνουμε, να τροποποιούμε ή να διευκρινίζουμε πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, πληροφοριών για τιμολόγηση, εκτός από ό,τι προβλέπεται από τους νόμους. Καμία συγκεκριμένη ημερομηνία ενημέρωσης ή ανανέωσης που εφαρμόζεται στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο, δεν πρέπει να εκληφθεί ως υπόδειξη ότι όλες οι πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο έχουν τροποποιηθεί ή ενημερωθεί.

ΕΝΟΤΗΤΑ 12 - ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Πέρα από άλλες απαγορεύσεις που ορίζονται στους Όρους Χρήσης, απαγορεύεται η χρήση του ιστότοπου ή του περιεχομένου του: (α) για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό, (β) για να ζητήσετε από άλλους να εκτελέσουν ή να συμμετέχουν σε οποιεσδήποτε παράνομες πράξεις, (γ) για να παραβιάσετε οποιεσδήποτε διεθνείς, ομοσπονδιακές, επαρχιακές ή πολιτειακές κανονιστικές διατάξεις, κανόνες, νόμους ή τοπικούς κανονισμούς, (δ) για να παραβιάσετε ή να παραβιάσετε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων, (ε) για παρενόχληση, κατάχρηση, υβριστική συμπεριφορά, βλάβη, συκοφαντική δυσφήμιση, εξυβριστική, εκφοβιστική ή διακριτική βάσει φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκείας, εθνικότητας, φυλής, ηλικίας, εθνικής καταγωγής ή αναπηρίας, (στ) για υποβολή ψευδών ή παραπλανητικών πληροφοριών, (η) για ανέβασμα ή μετάδοση ιών ή οποιουδήποτε άλλου είδους κακόβουλου κώδικα που θα επηρεάσει ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά κάποιον τρόπο που θα επηρεάσει τη λειτουργικότητα ή τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου, άλλων ιστότοπων ή του Διαδικτύου, (θ) για συλλογή ή παρακολούθηση προσωπικών πληροφοριών άλλων, (ι) για ανεπιθύμητη αλληλογραφία, απάτη, φαρμακεία, πρόφαση, αράχνη, αναζήτηση ή ανάκτηση· (κ) για οποιονδήποτε αναιδές ή αθέμιτο σκοπό ή (λ) για παρεμβολή ή παράκαμψη των χαρακτηριστικών ασφαλείας της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου, άλλων ιστότοπων ή του Διαδικτύου. Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε τη χρήση σας της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου για παραβίαση οποιασδήποτε από τις απαγορευμένες χρήσεις.

ΕΝΟΤΗΤΑ 13 - ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ; ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Δεν εγγυόμαστε, αναπαριστούμε ή δηλώνουμε ότι η χρήση της υπηρεσίας μας θα είναι αδιάκοπη, έγκαιρη, ασφαλής ή απαλλαγμένη από σφάλματα. Δεν εγγυούμαστε ότι τα αποτελέσματα που μπορεί να επιτευχθούν από τη χρήση της υπηρεσίας θα είναι ακριβή ή αξιόπιστα. Συμφωνείτε ότι από καιρό σε καιρό μπορούμε να αποσύρουμε την υπηρεσία για αόριστα χρονικά διαστήματα ή να ακυρώσουμε την υπηρεσία ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση προς εσάς. Συμφωνείτε ρητώς ότι η χρήση σας, ή η αδυναμία χρήσης, της υπηρεσίας είναι κατ' αποκλειστική ευθύνη σας. Η υπηρεσία και όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που σας παρέχονται μέσω της υπηρεσίας (εκτός από ό,τι δηλώνεται ρητά από εμάς) παρέχονται "όπως είναι" και "όπως είναι διαθέσιμα" για τη χρήση σας, χωρίς καμία αντιπροσωπεία, εγγυήσεις ή όρους οποιουδήποτε είδους, είτε ρητούς είτε σιωπηρούς, συμπεριλαμβανομένων όλων των σιωπηρών εγγυήσεων ή όρων εμπορευσιμότητας, εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, αντοχής, τίτλου και μη παραβίασης. Κατ' ουδένα τρόπο η TAPG.GR, οι διευθυντές, οι υπάλληλοι, οι συνεργάτες, οι πρακτορεία, οι εργολάβοι, οι πρακτικοί, οι προμηθευτές, οι παροχείς υπηρεσιών ή οι αδελφοποιημένες εταιρείες δεν ευθύνονται για τραυματισμό, απώλεια, αξίωση ή οποιαδήποτε άλλη άμεση, έμμεση, απώλεια κερδών, απώλεια εσόδων, χαμένες εξοικονομήσεις, απώλεια δεδομένων, κόστος αντικατάστασης ή οποιαδήποτε παρόμοια ζημία, είτε βασίζεται σε σύμβαση, αδίκημα (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας), αυστηρά ευθύνης ή κατά άλλο τρόπο, προκύπτουν από τη χρήση σας οποιασδήποτε υπηρεσίας ή οποιωνδήποτε προϊόντων προμηθευτήκατε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία, ή για οποιαδήποτε άλλη αξίωση σχετική με οποιοδήποτε τρόπο με τη χρήση σας της υπηρεσίας ή οποιουδήποτε προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, οποιασδήποτε λάθη ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε περιεχόμενο, ή οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία κάθε είδους που προκύπτει από τη χρήση της υπηρεσίας ή οποιουδήποτε περιεχομένου (ή προϊόντος) που δημοσιεύεται, μεταδίδεται ή γίνεται διαθέσιμο μέσω της υπηρεσίας, ακόμα και αν είχατε ενημερωθεί για την πιθανότητά τους. Επειδή ορισμένες πολιτείες ή δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό της ευθύνης για επακόλουθες ή παρεπόμενες ζημιές, σε τέτοιες πολιτείες ή δικαιοδοσίες, η ευθύνη μας θα περιορίζεται στο μέγιστο έκταση που επιτρέπεται από το νόμο.

ΕΝΟΤΗΤΑ 14 - ΕΓΓΥΗΣΗ Συμφωνείτε να εγγυηθείτε, να υπερασπιστείτε και να απαλλάξετε από κάθε ευθύνη την TAPG.GR, θυγατρικές, συνεργάτες, αξιωματούχους, διευθυντές, πράκτορες, εργολάβους, αδειοδότες, παρόχους υπηρεσιών, υπερκαταθέτες, προμηθευτές, πρακτικά και υπαλλήλους, από κάθε αίτημα ή απαίτηση, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων δικηγόρων τους, που υποβάλλεται από τρίτο πρόσωπο λόγω ή προκύπτει από την παραβίαση σας αυτών των Όρων Υπηρεσίας ή των εγγράφων που ενσωματώνουν με αναφορά, ή την παραβίαση οποιουδήποτε νόμου ή δικαιώματος τρίτου.

ΕΝΟΤΗΤΑ 15 - ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΤΗΤΑ Στην περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη αυτών των Όρων Υπηρεσίας κριθεί παράνομη, άκυρη ή ανεκτίμητη, αυτή η διάταξη θα παραμείνει εκτελεστή στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το ισχύον δίκαιο, και η μη εκτελεστή πλευρά θα θεωρηθεί ως αποσπασμένη από αυτούς τους Όρους Υπηρεσίας, αυτή η κρίση δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα οποιωνδήποτε άλλων παραμένων διατάξεων.

ΕΝΟΤΗΤΑ 16 - ΛΗΞΗ Οι υποχρεώσεις και η ευθύνη των μερών που προέκυψαν πριν από την ημερομηνία λήξης θα επιζήσουν μετά τη λήξη αυτής της συμφωνίας για κάθε σκοπό. Οι παρόντες Όροι Υπηρεσίας ισχύουν μέχρις ότου λυθούν είτε από εσάς είτε από εμάς. Μπορείτε να λύσετε τους παρόντες Όρους Υπηρεσίας οποτεδήποτε ειδοποιώντας μας ότι δεν επιθυμείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, ή όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Εάν κατά την αποκλειστική μας κρίση αποτύχετε, ή υποψιαζόμαστε ότι αποτύχατε, να συμμορφωθείτε με οποιονδήποτε όρο ή πρόβλεψη αυτών των Όρων Υπηρεσίας, μπορούμε επίσης να λύσουμε αυτήν τη συμφωνία οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση και θα παραμείνετε υπεύθυνοι για όλα τα ποσά που οφείλονται μέχρι και την ημερομηνία λήξης, καθώς και/ή μπορούμε αναλόγως να σας αρνηθούμε την πρόσβαση στις υπηρεσίες μας (ή σε οποιοδήποτε τμήμα αυτών).

ΕΝΟΤΗΤΑ 17 - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Η αποτυχία μας να εκτελέσουμε ή να επιβάλουμε οποιοδήποτε δικαίωμα ή πρόβλεψη αυτών των Όρων Υπηρεσίας δεν θα αποτελέσει παραίτηση από αυτό το δικαίωμα ή την πρόβλεψη. Οι παρόντες Όροι Υπηρεσίας και οποιεσδήποτε πολιτικές ή κανόνες λειτουργίας που αναρτούμε σε αυτήν την ιστοσελίδα ή σχετικά με την υπηρεσία αποτελούν τη συνολική συμφωνία και κατανόηση μεταξύ σας και μας και διέπουν τη χρήση σας της υπηρεσίας, αντικαθιστώντας κάθε προηγούμενη ή σύγχρονη συμφωνία, επικοινωνία και πρόταση, είτε προφορική είτε γραπτή, μεταξύ σας και μας (συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, τυχόν προηγούμενων εκδόσεων των Όρων Υπηρεσίας). Οποιεσδήποτε ασάφειες στην ερμηνεία αυτών των Όρων Υπηρεσίας δεν θα ερμηνεύονται αντίθετα προς το μέρος που τους συνέταξε.

ΕΝΟΤΗΤΑ 18 - ΔΙΚΑΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ Οι παρόντες Όροι Υπηρεσίας και οποιεσδήποτε ξεχωριστές συμφωνίες με τις οποίες σας παρέχουμε υπηρεσίες θα υπακούονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΕΝΟΤΗΤΑ 19 - ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Μπορείτε να εξετάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Υπηρεσίας οποτεδήποτε σε αυτήν τη σελίδα. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος, κατ' ευθείαν και με βάση τη δική μας κρίση, να ενημερώνουμε, να αλλάζουμε ή να αντικαθιστούμε οποιοδήποτε τμήμα αυτών των Όρων Υπηρεσίας με τη δημοσίευση ενημερώσεων και αλλαγών στην ιστοσελίδα μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά την ιστοσελίδα μας για αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση ή πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα μας ή στην υπηρεσία μας μετά τη δημοσίευση οποιωνδήποτε αλλαγών σε αυτούς τους Όρους Υπηρεσίας συνιστά αποδοχή αυτών των αλλαγών.

ΕΝΟΤΗΤΑ 20 - ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους Χρήσης πρέπει να αποστέλλονται σε εμάς στο info@tapg.gr

Αποστολή σε Ελλάδα & Κύπρο 🇬🇷🇨🇾

Άμεση παραλαβή 1-3 ημέρες

100% επιστροφή χρημάτων

Άμεση επιστροφή χρημάτων & αλλαγές εντός 14 ημερών

Ασφαλείς πληρωμές

Πληρωμές μέσω του περιβάλλοντος της Viva

Προιόντα έτοιμα για χρήση

Όλα τα προιόντα έρχονται έτοιμα για άμεση χρήση